Uusia vapaaehtoisia tarvitaan!

220/31a6c159e6775f2f5d25489d4ef183bf

Sääksmäen seurakunta, Valkeakosken kaupunki, SPR, MLL ja Tohka-säätiö ovat ottaneet käyttöönsä yhteisen vapaaehtoistyön rekisterin. Rekisterin avulla halutaan madaltaa kaupunkilaisten kynnystä lähteä mukaan vapaaehtoistoimintaan.

Vapaaehtoistöitä on tarjolla joka lähtöön. Sääksmäen seurakunnan seurakunnan kautta voi päästä mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan jumalanpalveluksia tai auttamaan erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelyissä. Valkeakosken kaupungin kautta voit toimia esim. ulkoiluystävänä Väinämöisessä tai piehryhmän vetäjänä Lähitorilla. SPR:n kautta pääset mukaan ystävätoimintaan ja esim. muujäksi kirpputorille. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Perhekahvilassa tarvitaan aina apua ja Tohka-säätiön  asumispalvelujen kautta voi olla mukana vanhusten virkistystoiminnan toteuttamisessa.

Suurimpaan osaan tehtävistä ei tarvita erityistaitoja vaan tavalliset arjen taidot riittävät. Opastuksen ja ohjauksen ja tuen toimia tehtävässä saa aina työntekijöiltä ja toisilta vapaaehtoisilta.

Tule sinäkin mukaan tekemään yhdessä hyvää!