Kuukauden vapaaehtoinen


Vas. Olli Blomster, Raija Lehtonen ja Karolus Riethartti

Vapaaehtoistoiminnassa Valkeakoskella on mukana valtava määrä eri-käisiä ihmisiä. He kaikki tekevät olmalla paikallaan tärkää ja merkityksellistä työtä ja osallistuvat toimintaan joka antaa iloa ja sisältöä elämään.

Tällä sivulla tullaan esittelemään joka kuukausi jokin vapaaehtoistehtävä ja vapaaehtoinen. Haluaisitko sinä kertoa mihin vapaaehtoistoistoimintaan osallistut ja miksi olet mukana?

Minä olen Elina Virtanen, Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Sääksmäen seurakunnassa. Vastaan Vapaaehtoispankin toiminnasta yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kuulun myös Valkeakosken Valikkoryhmään, joka on osa valtakunnallista Valikkoverkostoa. Valikkoryhmän tavoitteena on tehdä vapaaehtoistoimintaa näkyvämmäksi ja tuoda esille mm. mitä eri mahdollisuuksia juuri Valkeakoskella on vapaaehtoistoiminnassa. Valikkoryhmä koostuu SPR:n, MLL:n, Valkeakosken kaupungin, Tohka-säätiön ja Sääksmäen seurakunnan paikallisista toimijoista.

Lokakuun alusta tällä sivulla esittäytyy valkeakoskelainen vapaaehtoistoiminnan kasvo. Tule tutustumaan ja lukemaan mitä kaikkea mielenkiintoista hän tekee ja mitä hyvää vapaaehtoistoiminta hänelle antaa.