Referenssit

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Avainlippu tunnuksen M&V Software Oy:n palveluille Vapaaehtoispankki ohjelmistolle. Avainlippu voidaan myöntää palvelulle merkiksi siitä, että se tuotetaan Suomessa. Valitsemalla M&V Software Oy:n tiedät, että saat 100% suomalaista palvelua.

Tälle sivulle on koottu linkkejä uusimpiin Vapaaehtoispankkeihin sekä referenssitarinoita Vapaaehtoispankkia käyttävien tahojen osalta.

Äänekosken seurakunta

Vapaaehtoispankki avattiin Äänekoskella käyttöön helmikuussa 2016. Kurkkaa linkin takaa nettisivuilta Äänekosken vapaaehtoistoiminnasta tarkemmin

Järvenpään, Tuusulan ja Mäntsälän seurakunnat

Järvenpään ja Tuusulan seurakuntien yhteinen arjenihmeita.fi vapaaehtoissivusto julkistettiin maaliskuun alussa 2014. Arjen ihmeitä -sivusto on toteutettu vapaaehtoispankilla!

Lue lisää

Rovaniemen seurakunta

Rovaniemen seurakunta tilasi Vapaaehtoispankin käyttöönsä vuoden 2014 alkupuolella, ja se julkaistiin 6.5. kaikelle kansalle. Vapaaehtoispankki sai seurakunnan järjestämän nimikilpailun kautta nimen Tilkkutäkki.

Lue lisää

Alavuden seurakunta

Alavuden seurakunnassa Vapaaehtoispankki otettiin käyttöön kevään 2014 aikana. Satu Kivisaari kertoo, miten ohjelmisto heidän tarpeitaan on palvellut.

Lue lisää

Jämsän seurakunta

Jämsän seurakunnan vapaaehtoispankki julkaistiin 15.9.2014. Julkaisun kunniaksi Matti-Pekka Piiraista ja Kimmo Pohjanheimoa haastateltiin niin Keskisuomalaiseen, Aamulehteen kuin Jämsän seutuunkin. Käy lukemassa Jämsän seudun haastattelu tästä!

Sotkamon seurakunta

Sotkamon seurakunta on ottanut Vapaaehtoispankin käyttöön syksyn 2014 aikana. Käy tutustumassa Sotkamon vapaaehtoistoiminnan sivuihin tästä!

Kempeleen seurakunta

M&V Softwaren ja Kempeleen seurakunnan yhteistyö alkoi Katrina Vapaaehtoispankki-tuotteen myötä syksyn 2013 aikana.

Lue lisää